Undgå kreatin med bitter smag

Undgå kreatin med bitter smag

 

 

Vi lavede en meningsmåling på Instagram, hvor 58% svarede, at de 'dry scooper' deres kreatin. Dry scooping er, når du tager kreatinet direkte i munden og skyller det ned med vand. Hvis du er en af de 58%, bør du undgå visse produkter, der har en underlig bitter smag.

 

Kreatin monohydratpulver bør ikke have nogen smag. Nogle produkter, typisk billigere mærker, har dog en underlig bitter smag, som opstår under produktionen. Denne bitre smag gør det særligt ubehageligt at indtage dit kreatin hver dag, hvis du dryscooper det.

 

Hos Mitkreatin.dk har vi foretaget smagstests af det kreatin, vi vælger at tilbyde vores kunder. I marts måned havde vi valgt en ny leverandør, men endte med at tilbagekalde det, vi havde solgt. Selvom det var rent kreatin monohydrat, havde det denne bitre smag, som vi ikke ønskede at tilbyde vores kunder.

 

Hvorfor nævner vi dette, hvis det ikke vedrører vores produkt alligevel? Vi nævner det for at gøre opmærksom på, at der er forskel på kvaliteten af kreatinpulver, og hvis du ønsker at undgå den bitre smag, bør du købe hos Mitkreatin.dk. Ikke alene er vi blandt de billigste på markedet, men kvaliteten af vores produkt er i top.

Tilbage til blog